مقالات

زندگی باکیفیت با لبنیات با کیفیت

یک رژیم غذایی سالم و مناسب عامل اصلی برای رشد و افزایش سطح ایمنی بدن در مقابل انواع بیماری‌های عفونی محسوب می‌شود. لبنیات و فرآورده‌های آن یکی از مهم‌ترین مواد غذایی موجود در هرم غذایی هستند که تاثیر مستقیمی بر رشد و عملکرد صحیح سیستم‌های مختلف بدن دارند.

سبد غذایی لبنیات طیف وسیعی از فرآورده‌های را به خود اختصاص داده و مصرف آن‌ها نسبت به سایر مواد غذایی بیشتر است. باتوجه به اهمیت نقش لبنیات در سلامت افراد ما سعی کرده‌ایم در این مقاله از سایت شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر به معرفی لبنیات و انواع آن بپردازیم و نقش لبنیات در زندگی را ذکر کنیم تا شما نیز اطلاعات بیشتری در این زمینه کسب نمایید. پس تا پایان همراهمان باشید.

لبنیات چیست؟

به آن دسته از فرآورده‌هایی که از شیر به دست می‌آیند، لبنیات گفته می‌شود. در واقع شیر و مشتقات آن را فرآورده‌های لبنی می‌گویند. این مواد غذایی مهم‌ترین منبع انواع ویتامین، اسیدهای چرب مفید و پروتئین‌های حیوانی محسوب می‌شوند.

لبنیات در هرم غذایی در گروه چهارم قرار گرفته که یکی از مهمترین گروه‌های این هرم به‌شمار می‌آید چرا که نقش مهمی در رشد و سلامت مصرف‌کنندگان دارد. لبنیات معمولا به دو گروه استرلیزه و پاستوریزه تقسیم می‌شود که در بازار قابل دسترسی هستند.

کارخانه لبنیات دنیز ابهر با سال‌ها حضور در زمینه تولید شیر و فرآورده‌های لبنی پاستوریزه، سعی کرده است بهترین محصولات لبنی نظیر، شیر، ماست، پنیر کم‌چرب و پنیر پرچرب و همچنین کره و روغن کرمانشاهی کاملا طبیعی و خوش عطر و طعم را در بهترین شرایط بهداشتی و استاندارد تولید و به بازار مصرف عرضه کند. در ادامه با نقش لبنیات در زندگی روزمره آشنا می‌شویم.

نقش لبنیات در زندگی روزمره

همانطور که ذکر شد لبنیات گروه چهارم هرم غذایی است و قلب این حرم را تشکیل می‌دهد. باتوجه به مواد غذایی مهمی که در این گروه غذایی وجود دارد، اهمیت و نقش آن در کنار سایر گروه‌ها پررنگ‌تر به چشم می‌خورد. لبنیات غنی از موادی نظیر فسفر، کلسیم، گروه‌های مختلف ویتامین و از همه مهمتر پروتئین هستند و مصرف روزانه ۲ تا ۳ واحد از آن‌ها، علاوه‌بر اینکه در مقاومت استخوان‌ها، رشد قد و همچنین سلامت پوست نقش بسزایی دارد، برای استحکام دندان‌ها نیز مفید است.

پروتئین موجود در این فرآورده‌ها منبع بسیار مهمی برای تامین پروتئین مورد نیاز بدن محسوب می‌شود. بهره‌مند شدن از این پروتئین در دوره نوجوانی موجب می‌شود که دوران کهنسالی به پوکی استخوان مبتلا نشویم. هر یک لیوان شیر حاوی ۳۰۰ میلی‌گرم کلسیم است که تامین‌کننده پروتئین مورد نیاز بدن در یک روز خواهد بود.

شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر با تولید فرآورده‌های لبنی تازه و باکیفیت با برند لبنیات بیستون محصولات متنوعی نظیر شیر، ماست، کره، روغن کرمانشاهی و پنیر را به بازار مصرف عرضه می‌کند. این مجموعه همیشه در تلاش است تا بهترین محصولات شیر پاستوریزه دنیز ابهر را از نظر کیفیت و سلامت به دست مصرف‌کننده برساند.

خواص و ویژگی‌های لبنیات

برای اینکه نیاز بدن به انواع ویتامین، پروتئین و مواد معدنی مرتفع شود، مصرف روزانه دو تا چهار واحد شیر یا سایر فرآورده‌های لبنی ضرورت دارد. در تهیه ماست به دلیل حرارت دادن شیر مقداری از آب آن تبخیر می‌شود لذا ارزش غذایی یک لیوان سرخابی از این محصول با یک لیوان شیر برابر است.

  • با وجود اینکه کالری ماست از شیر کنار است ولی کلسیم آن به دلیل حضور اسید لاکتیک و مواد معدنی، نسبت به شیر بهتر جذب می‌شود. مصرف روزانه و به اندازه این فراورده‌ها برای جلوگیری از ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها مفید بوده و نقش مهمی در سلامت افراد ایفا می‌کند. شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر با تولید ماست‌های باکیفیت با برند لبنیات تعریف توانسته است بخش مهمی از نیاز بازار را تامین کند. لبنیات تعریف نیز مانند سایر برندهای شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر تنوع بالایی از فراوردهای لبنی را ارائه داده است.
  • در تهیه پنیر حدود ۲۰ درصد از پروتئین شیر وارد آب پنیر می‌شود. بنابراین ارزش غذایی این محصول از شیر و ماست کمتر است. در واقع ۳۰ تا ۴۵ گرم پنیر به اندازه یک لیوان شیر کلسیم دارد. این روزها از پروتئینی که از خشک کردن آب پنیر به دست می‌آید برای مصرف در باشگاه بدنسازی و همچنین به‌عنوان مکمل برای بیماران بدحال بستری شده در ICU استفاده می‌شود.
  • کشک نیز یکی از پرخاصیت‌ترین و مهم‌ترین فرآورده‌های لبنی محسوب می‌شود که نسبت به خامه چربی کمتری داشته و سرشار از پروتئین است. این محصول نیز در تامین مواد غذایی مورد نیاز بدن نقش مهمی داشته و مصرف آن به همه کسانیکه نگران ابتلا به پوکی استخوان هستند توصیه می‌شود.

شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر با عرضه انواع فرآورده‌های لبنی با برندهای لبنیات مه کامه و لبنیات بیستون توانایی و تجربه خود را در زمینه تولید این محصولات در بهترین شرایط به اثبات رسانده و بخش مهمی از بازار   کشور را به محصولات خود اختصاص داده است.

چقدر در روز لبنیات مصرف کنیم؟

همانطور که ذکر شد،‌ گروه شیر و لبنیات  بخش مهمی از هرم غذایی را تشکیل می‌دهند که شامل مواد مغذی نظیر پروتئین، ویتامین‌های گروه B، فسفر و کلسیم می‌شود. مصرف لبنیات در روز برای افراد سالم و بالغ حدود سه واحد است که هر واحد از این محصولات برابر با یک لیوان شیر، یک لیوان ماست، ۳۰ گرم پنیر، یک دوم لیوان بستنی و یک چهار لیوان کشک است. بنابراین مصرف روزانه لبنیات برای افراد مختلف به این شرح است:

۱- سالمندان و نوجوانان ۳ واحد در روز

۲- خان‌ها و آقایان فعال ۲ واحد

۳- ورزشکاران حرفه‌ای و پرخور ۳ واحد

۴- کودکان زیر ۵ سال ۵.۱ واحد

۵- نوجوانان پسر ۳ واحد

۶- نوجوانان دختر ۵.۲ واحد

۷- خانم‌های شیرده ۴ تا ۵.۳ واحد

۸- خانم‌های باردار ۵.۲ واحد

۹- خانم‌ها و آقایان بزرگسال ۲ واحد

نتیجه‌گیری

در بخش قبل میزان مصرف لبنیات برای افراد مختلف را ذکر کردیم، باتوجه به این نیاز روزانه و اهمیت آن در حفظ سلامت افراد، شرکت شیر پاستوریزه دنیز ابهر با استفاده از تجهیزات مدرن و پیشرفته، در محیطی کاملا بهداشتی و سالم، اقدام به تولید انواع لبنیات با برندهای مطرح مه کامه، بیستون و تعریف کرده تا بتواند در مرتفع ساختن این نیاز حق خود را ادا کند. شما می‌توانید با محصولات ما در وبسایت شیرپایتوریزه دنیز ابهر آشنا شده و برای خرید اقدام نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

آواتار موبایل
منوی اصلی x
X